Kategorije
Događanja u Kalinovcu

REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDRUGE

U nedjelju, 29.05.2022. godine, nakon svete mise koju su u župnoj crkvi sv. Luke ev. u Kalinovcu svirali i pjevali članovi Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Kalinovac održana je njihova redovna godišnja izvještajna skupština. Skupštini je prisustvovalo 60-tak članova udruge kao i gosti: načelnik općine Kalinovac – Darko Sobota, ravnateljica O.Š. „Ivana Lackovića Croate“ – Mirjana Bazijanec, predsjednica KUD-a „Grgur Karlovčan“ – Jasminka Miklić i predsjednica Udruge umirovljenika- Marija Pavlović.

Predsjednik Udruge, Hrvoje Mlakar, podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. godinu iz kojeg je vidljivo da su članovi Udruge, koji djeluju u dramskoj grupi odrasli, maloj dramskoj sceni, mješovitom pjevačkom zboru i tamburaškom orkestru imali ukupno 11 nastupa. Zbog dvogodišnje pandemije nisu se mogle održavati probe i nastupi ali su ipak članovi bili aktivni koliko su to dopuštale epidemiološke mjere. Donesen je plan rada i financijski plan za 2022. godinu te usvojen financijski plan za 2023. godinu. 

Svake godine Udruga dodjeljuje zahvalnicu „Uvijek tu kad zatreba“ i ove godine ona je uručena – Tereziji Velja.

Na samom završetku rada skupštine, članovima su se obratili i gosti te izrazili zadovoljstvo u radu s Udrugom te se preporučili za daljnju suradnju, a načelnik Općine Kalinovac i saborski zastupnik -Darko Sobota na kraju je poželio uspješan rad i dobru uzajamnu suradnju kod organiziranja kulturnih događaja u Kalinovcu.   

Nakon završene sjednice Skupštine uslijedio je ručak te druženje svih članova i gostiju uz muziku.

Molimo, slijedite i lajkajte nas: