Kategorije
Događanja u Kalinovcu

PREDSTAVE “VUZEL” I “SILOM BEDAK”

Nakon dvogodišnje stanke dramska grupa odraslih Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Kalinovac pripremila je dvije nove predstave. U nedjelju, 26.12.2021. izvedena je premijera prve predstave „Vuzel“. To je komedije po motivima Petra Petrovića „Čvor“ koju je adaptirao pok. Tomislav Franjić a režirala Marica Markov. U predstavi glume: Darko Zvonar, Ivanka Brček, Branko Vrabčević, Petra Štefanec, Terezija Velja i Milan Balala.

Ova urnebesna komedija uveselila je publiku koja se dobro zabavila seoskim šalama i „zavuzlanom“ radnjom. Za sve one koji žele pogledati ovu predstavu na rasporedu je i repriza 09.01.2022. (nedjelja) u 19:00 sati u društvenom domu Kalinovac.

Druga predstava pod nazivom „Siromak, silom bedak“ adaptacija je igrokaza Marije Winter, a premijera će biti 06.01.2022. ( četvrtak) u 19:00 sati i repriza predstave 15.01.2022. (subota) u 19:00 sati.

Dođite i svojim dolaskom podržite ove vrijedne amatera koji se trude da svojim radom uvesele publiku u ovo teško pandemijsko vrijeme.

 

 

 

Molimo, slijedite i lajkajte nas: